Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
RIZOTO
Chřestové rizoto
Houbové rizoto s liškami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bobová polévka se slaninou
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané tvarohové polštářky
CHLÉB
Indické chlebové placky Čapátí
Griliášky
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
SLADKÉ SNÍDANĚ
Tvarohový trhanec
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit