Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční vinné věnečky
TELECÍ MASO
Telecí kostky na bílém víně
RIZOTO
Chřestové rizoto
Houbové rizoto s liškami
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové sufflé
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Ossobuco - dušená telecí kližka
Holandská omáčka
Hermelín ve vinném těstíčku
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
ZÁKUSKY
Nanukové řezy
VEPŘOVÉ MASO
Bůčkové karbanátky
MASO
Domácí tlačenka
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát Coleslaw
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
Coleslaw z červeného zelí
Karbanátky z červeného zelí
Vepřová šunka ze šunkovaru
ROLÁDY
Kakaová roláda s tvarohem
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
KOLÁČE
Meruňkový koláč s drobenkou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit