Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
RÝŽE
Smetanová rýže
Karbanátky s rohlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
Kuřecí roláda s nádivkou
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Zapečené těstoviny
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tvarohový salát s cibulí
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané tvarohové polštářky
CHLÉB
Indické chlebové placky Čapátí
Griliášky
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
SLADKÉ SNÍDANĚ
Tvarohový trhanec
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit