Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
VEPŘOVÉ MASO
Brynzové špaldové kroupy se slaninou
BEZMASÁ JÍDLA
ActiFry hermelín s ořechy
TĚSTOVINY
Zapékané těstoviny se špenátem a slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Úhrabky
Babiččiny úhrabky
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehna na cibuli
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Masovo-houbové špízy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hroznová omáčka na středověký způsob
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Grenadýrský pochod
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané tvarohové polštářky
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Medová srdíčka
Karbanátky z červeného zelí
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
Čočkový prívarok
POMAZÁNKY
Škvarková pomazánka s vejci
KOLÁČE
Babiččin koláč
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit