Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plec s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Rozmarýnové mandlové krekry
BEZMASÁ JÍDLA
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Grilovaná kuřecí stehna v pivní marinádě
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Marinované vepřové maso na rukole
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit