Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
Dada — střední
Zobrazit recept
MASOVÉ SALÁTY
Šunkový salát
Vlašský salát
Michal 40 min. střední
Pochoutkový salát
Michal 15 min. nízká
RYBY
Treska ve sněhovém těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Lahůdkový kukuřičný salát
Jurgason 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlí utopenci
Dada — nízká
Vejce s lososem
Jurgason 25 min. nízká
Pečená marinovaná žebírka
Michal 1 h. 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa se sýrem s bílou plísní
Zuzka 60 min. nízká
Caesar salát
MÍCHANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
Michal 5 min. nízká
TĚSTOVINY
Špagety s plody moře
Zuzka 20 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Pečené kuře s rýží
HOVĚZÍ MASO
Maďarský guláš
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Obliž prst
Nanukové řezy
ZELENINOVÉ SALÁTY
Coleslaw z červeného zelí
Zelný salát Coleslaw
Karbanátky z červeného zelí
Těstovinový salát se sýrem
Kernotto s brynzou a medvědím česnekem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s červenou čočkou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit