Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
Jurgason 45 min. střední
Zobrazit recept
Dušené zelí s tempehem
Michal 60 min. střední
Bramborové placky s květákem a brokolicí
Dada 1 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Cizrnový salát s rajčaty
Dada 20 min. nízká
Bramborovo-květáková masala
Dada 35 min. střední
Zeleninové sabdží s cuketou
Dada 45 min. střední
Pečené zelí
Dada 1 h. 30 min. nízká
Bramboráky s medvědím česnekem
Zuzka 50 min. střední
RYBY
Rybí kuličky s medvědím česnekem
Quinoa salát s čerstvou zeleninou
Dada 40 min. střední
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Karbanátky z červeného zelí
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dada 50 min. střední
DORTY
Sladký banánový dort
Kernotto s brynzou a medvědím česnekem
Dada 30 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové roládky
Dada 40 min. nízká
Karamelové vegan kuličky
Ořechově makové kuličky
Dada 35 min. nízká
Tofu v čočkové omáčce
Michal 45 min. střední
Zelný salát s majonézou
Michal 20 min. nízká
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Banánový koláč s angreštem a borůvkami
Koláč z máku a ovoce
Michal 50 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlé slané tyčinky
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Banánové palačinky
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit