Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Makarony zapečené s květákem, žampiony a gorgonzolou
Zuzka 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Zuzka 45 min. nízká
POMAZÁNKY
Pomazánka s Gorgonzolu
Michal — nízká
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Hraběnčin koláč
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
DORTY
Jahodový dort z rolády
MRAZENÉ DEZERTY
Malinovo-tvarohová zmrzlina
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit