Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Španělské ptáčky
Dada — vysoká
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bobová polévka se slaninou
Dada — střední
SLANÉ KOLÁČE
Trešeník se slaninou
Jurgason 55 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Jurgason 40 min. střední
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
TĚSTOVINY
Brynzové halušky
Dada 60 min. nízká
RYBY
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
Domácí francouzský cibulový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
KACHNÍ MASO
Vánoční kachna
Bílkové tyčinky
Plněné ovocné oplatky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ROLÁDY
Roláda s vaječným likérem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jablky
MUFFINY
Dvojbarevné tvarohové muffiny
ŠTRÚDLY
Jablečno-ostružinový štrúdl
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit