Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
Zuzka 60 min. střední
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Brynzové špaldové kroupy se slaninou
Dada 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
ActiFry hermelín s ořechy
Dada 60 min. nízká
TĚSTOVINY
Zapékané těstoviny se špenátem a slaninou
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
Babiččiny úhrabky
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehna na cibuli
Dada 1 h. 40 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
Masovo-houbové špízy
Dada 1 h. 30 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hroznová omáčka na středověký způsob
Dada 35 min. střední
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Špecle s pivním sýrem, slaninou a cibulí
Dada 40 min. střední
Zelník se slaninou
Dada 1 h. 30 min. střední
Brynzové pirohy
Obrácené zelí
Zelná sekaná
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněný krokodýl
Zuzka 1 h. 30 min. vysoká
Oravští ježci
Zuzka — nízká
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohová kolečka
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
Ajurvédská polévka Kičadi
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát s kurkumou
Mrkvovo-bramborové sabdží v rajčatové omáčce
Žampionový quiche
Zasněžený piškotový zákusek
Vepřový wok s tofu
MUFFINY
Kakaové muffiny s čokoládou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit