Národní kuchyně▼
Více▼
Zeleninové saláty 57
Masové saláty 11
Ovocné saláty 6
Rybí saláty 9
Zavařeniny 9
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Obliž prst
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
Karamelový maxi větrník
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit