Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Zobrazit recept
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
Rybí karbanátky
Michal 45 min. nízká
Pečená Tilapie nilská
Michal 30 min. střední
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
Dada 30 min. střední
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Pangasius na másle a cibuli
Losos se špenátem v listovém těstě
Zuzka 40 min. nízká
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Zuzka 25 min. nízká
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
Pangasius v listovém těstě s brusinkami
Dada 50 min. střední
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
Žraločí steak v pivním těstíčku
Lososový steak se sýrem
Dada 60 min. střední
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
ActiFry marinovaný losos
Jurgason 1 h. 15 min. nízká
Lososový filet s Gomashio
Michal 10 min. nízká
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
Kapr v alobalu
Norika — nízká
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit