Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
Zobrazit recept
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Špenátový salát s těstovinami a mozzarellou
Dada 25 min. střední
Rýžové nudle se zeleninou
Michal 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
ActiFry grilovaná kuřecí prsa s polníčkem
Jurgason 35 min. střední
Kuřecí prsa na bílé ředkvi
Dada 40 min. střední
POMAZÁNKY
Pomazánka z bílé ředkve
Michal — nízká
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Banánovo-čokoládové kostky
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka
Zeleninová polévka
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
SLANÉ CHUŤOVKY
Žampionový quiche
Velikonoční beránek
Mrkvovo-bramborové sabdží v rajčatové omáčce
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit