Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Zobrazit recept
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Dada — střední
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
Svíčková na smetaně s knedlíkem
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Karlovarský knedlík
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Slané tvarohové polštářky
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Medová srdíčka
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
POMAZÁNKY
Škvarková pomazánka s vejci
Pečené zelí
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit