Národní kuchyně▼
Více▼
KOLÁČE
Štědrák
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
SLADKÁ JÍDLA
Makové knedlíčky s medem a pistáciemi
Michal 1 h. 30 min. střední
Bramborové knedlíky plněné mákem
Zuzka 1 h. 30 min. střední
MUFFINY
Muffiny z podmáslí se švestkovými povidly
Dada 45 min. střední
Bramborové koblihy s povidly
Rychlé makovo-povidlové hřebeny
Dada 30 min. střední
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Dada 35 min. střední
ŠTRÚDLY
Překládaný štrúdl
Jurgason 50 min. střední
KOŠÍČKY
Jablečno-ořechové košíčky
Zuzka 60 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Švestkovo-smetanová omáčka
Dada 20 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Křehké linecké cukroví
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Bramborové pirohy
Jurgason 60 min. nízká
Velikonoční kohoutek
Jurgason 60 min. střední
Jemné švestkové buchtičky
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Makovec
Dada 40 min. nízká
Pařené buchty
Buchty se švestkovými povidly
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Zuzka 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Fazolová polévka s párkem
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Kokosový krémeš
Karbanátky z červeného zelí
DORTY
Sladký banánový dort
Vepřová šunka ze šunkovaru
Knedlík s vejcem a žampiony
Čočkový masala dál
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit