Národní kuchyně▼
Více▼
DORTY
Dvoubarevný dort
Michal 1 h. 30 min. vysoká
Zobrazit recept
SUCHÉ PEČIVO
Kolečka s ořechovým sněhem
Jurgason 45 min. nízká
KOLÁČE
Malinový mřížovník
Dada 50 min. nízká
Povidlové trojúhelníčky
Zuzka 1 h. 10 min. nízká
Povidlový mřížovník
Editka 50 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Plněný kynutý šnek
Dada 1 h. 30 min. vysoká
ZÁKUSKY
Banánovo-mandlový zákusek
Jurgason 45 min. vysoká
Kávovo-karamelové řezy
Jurgason 60 min. vysoká
Oříškovo-karamelový zákusek
Křehká lepená kolečka
Dada — nízká
Perník
Jurgason 60 min. střední
Domácí sladké fornetti
KOŠÍČKY
Plněné košíčky od babičky
Norika 60 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečené kuře s rýží
Krémový ořechový zákusek
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohovo-meruňkové řezy
Slavnostní jahodové řezy
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka
Griliášky
KRŮTÍ MASO
Krůtí kostky na paprice
Tvarohová kolečka
PALAČINKY
Špaldově vaječné fit palačinky
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněný pikantní hermelín v oleji
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit