Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený patizon
Michal — nízká
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Patisonový prívarok
Michal 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečený patizon
Michal 30 min. nízká
Zeleninová musaka
Michal 2 h. vysoká
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
Brynzové tyčinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Banánovo-čokoládové kostky
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Karbanátky z červeného zelí
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohová kolečka
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Oříškovo-karamelový zákusek
Žampionový quiche
Mrkvovo-bramborové sabdží v rajčatové omáčce
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit