Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený patizon
Michal — nízká
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Patisonový prívarok
Michal 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečený patizon
Michal 30 min. nízká
Zeleninová musaka
Michal 2 h. vysoká
Houbová smaženice z klouzků
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa v sýrové peřince
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit