Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Dada 30 min. střední
Zobrazit recept
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
Pangasius v listovém těstě s brusinkami
Dada 50 min. střední
Surimi - rybí karbanátky
Dada 60 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
KUŘECÍ MASO
Kuřecí roláda s mletým masem
Ovarová polévka
ZÁKUSKY
Banánovo-čokoládové kostky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrová roláda
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bramborový prívarok s koprem
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Mrkvovo-bramborové sabdží v rajčatové omáčce
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči
Fazolové bramboráky s bazalkou
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Ořechově škvarkové pagáčky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit