Národní kuchyně▼
Více▼
KRŮTÍ MASO
Pečené krůtí na kysaném zelí s bramborami
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
Krůtí stehna na cibuli
Dada 1 h. 40 min. nízká
Krůtí soté s pórkem
Michal 40 min. nízká
Rizoto z krůtích stehen
Marinovaná pečená krůtí stehna
Dada — nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Obliž prst
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
Citronové řezy
Fazolová polévka s párkem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Knedlík s vejcem a žampiony
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová šunka ze šunkovaru
DORTY
Sladký banánový dort
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Ovesná jahodová kaše
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový masala dál
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit