Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Zobrazit recept
Žraločí steak v pivním těstíčku
Pstruh s tymiánem
Zuzka 30 min. nízká
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance
Dada — nízká
Platýs na zelenině
Platýs s bylinkovým máslem
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
CHLÉB
Indické chlebové placky Čapátí
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
Zelné kofty
POMAZÁNKY
Drožďová pomazánka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Prívarok z medvědího česneku s bramborami
Mrkvovo-bramborové sabdží v rajčatové omáčce
Žampionový quiche
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
ROLÁDY
Banánová roláda
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit