Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované tofu s česnekem a kari
Dada — nízká
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová kari omáčka
Dada 35 min. střední
Kuřecí prsa v kari a zázvoru
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehno na kari
Dada — střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Michal 30 min. nízká
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
Kuřecí perkelt
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohovo-meruňkové řezy
Slavnostní jahodové řezy
Zeleninová polévka
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Krůtí kostky na paprice
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohová kolečka
PALAČINKY
Špaldově vaječné fit palačinky
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněný pikantní hermelín v oleji
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit