Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované tofu s česnekem a kari
Dada — nízká
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová kari omáčka
Dada 35 min. střední
Kuřecí prsa v kari a zázvoru
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehno na kari
Dada — střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Michal 30 min. nízká
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
Grenadýrský pochod
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané tvarohové polštářky
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Medová srdíčka
Karbanátky z červeného zelí
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
Čočkový prívarok
POMAZÁNKY
Škvarková pomazánka s vejci
KOLÁČE
Babiččin koláč
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit