Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
Jarní čínská polévka
Dada 40 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané tvarohové polštářky
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Medová srdíčka
Karbanátky z červeného zelí
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
POMAZÁNKY
Škvarková pomazánka s vejci
Pečené zelí
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit