Živánská v parním hrnci
Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.
recept,fotorecept,vepřové karé,cibule,žampiony,klobása,brambory,Vepřové maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vepřové maso
Kategorie
Vepřové maso › Recepty pro parní hrnec › Bezlepkové › Bezlaktózové › Sezona - Cibule › Sezona - Brambory ›
Ingredience
Ingredience
brambory | 500 | gramů | |
cibule | - | ||
klobása | 200 | gramů | |
koření grilovací | - | ||
mrkev | 250 | ||
paprika červená | - | ||
vepřové karé | 400 | gramů | |
žampiony | 250 | gramů |
Recept
1.
vepřové karé 400 gramů • cibule • žampiony 250 gramů • klobása 200 gramů • paprika červená
Maso omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli očistíme, překrojíme na čtvrtiny a rozebereme na plátky. Omyjeme malé žampiony (větší překrojíme na poloviny), klobásu nakrájíme na kolečka, očištěnou papriku na poloviny pásků. Uvedené ingredience napichujeme střídavě na špejli.
2.
Připravené špízy posypeme kořením. Vložíme je do spodní (první) parní nádoby. Spaříme 30-35 minut.
3.
brambory 500 gramů • mrkev 250
Do vrchní (druhé) parní nádoby nakrájíme oloupané brambory a očištěnou na kolečka nakrájenou čerstvou mrkev.
Dobrou chuť!