RECEPTY

Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce

Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Výborná zeleninová polévka z vývaru, který vznikne v odkapávací nádobě parního hrnce

recept,fotorecept,vývar zeleninový,zelenina zmrazená (jarní polévková směs),Zeleninové polévky,Recepty pro parní hrnec,Bezlaktózové

Zeleninové polévky

Ukuchtil

Počet porcí

3

Hmotnost porce

429 g

Energie porce

126 kcal

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

pšeničná krupice

2

109

polévkové lžíce

kcal

vejce slepičí

1

88

kus

kcal

voda

½

0

litru

kcal

vývar zeleninový

500

100

mililitrů

kcal

zelenina zmrazená (jarní polévková směs)

200

80

gramů

kcal

 

Recept

1. 

vývar zeleninový 500 mililitrů  voda ½ litru  zelenina zmrazená (jarní polévková směs) 200 gramů

Na polévku použijeme vývar, který nám vznikl během paření masa nebo zeleniny v parním hrnci. Do hrnce vložíme zeleninu, zalijeme vývarem a vodou. Nepřichucujeme, vývar si po dobu paření stáhl všechny příchutě z potravin, které jsme pařili. Vaříme 10 minut.

Na polévku použijeme vývar, který nám vznikl...

2. 

vejce slepičí 1 kus  pšeničná krupice 2 polévkové lžíce

Rozbijeme vajíčko do misky a pomalu do něj přidáváme dětskou krupici za stálého míchání vidličkou. Vznikne polotekuté krupicové těsto, které po chvilce odstavení zhoustne. Do polévky protlačíme halušky, necháme 2 minuty přejít varem.

Rozbijeme vajíčko do misky a pomalu do něj...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit