RECEPTY

Zapékané gnocchi s lososem

Zapékané gnocchi s lososem

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Bramborové "noky" zapečené s kousky lososa a bešamelem.

recept,fotorecept,losos filet,bramborové gnocchi,Ryby,Recepty italské kuchyně

Ryby

Recepty italské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

bramborové gnocchi

250

380

gramů

kcal

losos filet

120

243

gramů

kcal

mléko

200

96

mililitrů

kcal

mouka hladká

20

70

gramů

kcal

máslo

20

147

gramů

kcal

pepř černý mletý

0

??

kcal

sůl

0

??

kcal

vaječný bílek

2

34

kusy

kcal

 

Recept

1. 

máslo 20 gramů  mouka hladká 20 gramů  mléko 200 mililitrů

Na pánvičce si rozpustíme trochu másla a zasypeme lžičkou hladké mouky. Rozmícháme a postupně za stálého míchání přidáme mléko. Po zhoustnutí necháme vychladnout.

Na pánvičce si rozpustíme trochu másla a...

2. 

losos filet 120 gramů  sůl  pepř černý mletý  vaječný bílek 2 kusy

Filet z lososa si nakrájíme na menší kousky. Přidáme ho do vychladlého bešamelu. Ochutíme solí a pepřem. Jemně vmícháme sníh z vaječných bílků.

Filet z lososa si nakrájíme na menší kousky....

3. 

bramborové gnocchi 250 gramů

Směs zapečeme asi 25 minut na 200 °C s bramborovými gnocchi (nebo uvařenými těstovinami).

Směs zapečeme asi 25 minut na 200 °C s...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit