Vepřový guláš se žampiony

Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.
recept,fotorecept,cibule,vepřová kýta,žampiony,Masové polévky,Recepty maďarské kuchyně,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónní recepty
Masové polévky
Recepty maďarské kuchyně
Kategorie
Masové polévky › Recepty maďarské kuchyně › Bezlepkové › Bezlaktózové › Sezónní recepty › Sezona - Cibule ›Ingredience
Ingredience
brambory | 150 138 | gramů kcal | |
cibule | 300 132 | gramů kcal | |
hořčice dijonská | 1 36 | polévková lžíce kcal | |
majoránka | ½ 6 | čajové lžičky kcal | |
pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
sádlo | 2 269 | polévkové lžíce kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vepřová kýta | 500 855 | gramů kcal | |
voda | 1 0 | litr kcal | |
žampiony | 250 40 | gramů kcal |
Recept
2.
vepřová kýta 500 gramů • voda 1 litr • brambory 150 gramů
Přidáme na větší kousky nakrájené maso. Když se maso zatáhne, podlijeme vodou. Přidáme jednu středně velkou, najemno nastrouhanou bramboru. Vaříme 30 minut.


4.
sůl • pepř černý mletý • hořčice dijonská 1 polévková lžíce • majoránka ½ čajové lžičky
Dochutíme solí, pepřem, hořčicí a majoránkou. Případně dolijeme vodu. Vaříme dalších 30 minut.

Dobrou chuť!