Vepřové na kmíně
Chutné, lehké a jemné maso v dietní úpravě.
recept,fotorecept,vepřová kýta,kmín drcený,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
kmín drcený | 1 | čajová lžička | |
sůl | 1 | čajová lžička | |
vepřová kýta | 400 | gramů | |
voda | 350 | mililitrů | |
škrob kukuřičný | 1 | čajová lžička |
Recept
1. Příprava masa
vepřová kýta 400 gramů • kmín drcený 1 čajová lžička • sůl 1 čajová lžička • voda 300 mililitrů
Vepřové maso omyjeme, nakrájíme na plátky a naklepeme. Vložíme do suchého hrnce a z každé stany pár vteřin opečeme. Přidáme kmín a sůl, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka, cca 30-40 minut, podle množství masa, které máme v hrnci.
2.
voda 50 mililitrů • škrob kukuřičný 1 čajová lžička
Ve vodě rozmícháme kukuřičný škrob, nalijeme ho k masu a necháme převařit.
Dobrou chuť!