RECEPTY

Vepřové maso na kremžské hořčici

Vepřové maso na kremžské hořčici

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Jednoduchá příprava kousků vepřového masa v chutné hořčicové omáčce. Doporučujeme podávat s máslovou rýží parboiled a s některým ze salátů z červené řepy.

recept,fotorecept,vepřová kýta,hořčice kremžská,Vepřové maso,Bezlaktózové,Bezlepkové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule150gramů
hořčice kremžská3polévkové lžíce
sádlo30gramů
sůl1.5čajové lžičky
vepřová kýta500gramů
voda200mililitrů
česnek4stroužky

 

Recept

1. 

cibule 150 gramů  sádlo 30 gramů  česnek 4 stroužky

Cibuli a česnek očistíme. Pokrájíme a opečeme na sádle.

Cibuli a česnek očistíme. Pokrájíme a...

2. 

vepřová kýta 500 gramů

Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso. Promícháváme, dokud se všechny kousky masa nezatáhnou.

Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso....

3. 

sůl 1.5 čajové lžičky  hořčice kremžská 3 polévkové lžíce

Přidáme sůl a hořčici.

Přidáme sůl a hořčici....

4. 

voda 200 mililitrů

Podlejeme vodou a promícháme.

Podlejeme vodou a promícháme....

5. 

Dusíme pod pokličkou 45 minut. Občas promícháme.

Dusíme pod pokličkou 45 minut. Občas...

Dobrou chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit