Vepřové maso na kremžské hořčici
Jednoduchá příprava kousků vepřového masa v chutné hořčicové omáčce. Doporučujeme podávat s máslovou rýží parboiled a s některým ze salátů z červené řepy.
recept,fotorecept,vepřová kýta,hořčice kremžská,Vepřové maso,Bezlaktózové,Bezlepkové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 150 | gramů | |
hořčice kremžská | 3 | polévkové lžíce | |
sádlo | 30 | gramů | |
sůl | 1.5 | čajové lžičky | |
vepřová kýta | 500 | gramů | |
voda | 200 | mililitrů | |
česnek | 4 | stroužky |
Recept
1.
cibule 150 gramů • sádlo 30 gramů • česnek 4 stroužky
Cibuli a česnek očistíme. Pokrájíme a opečeme na sádle.
2.
vepřová kýta 500 gramů
Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso. Promícháváme, dokud se všechny kousky masa nezatáhnou.
5.
Dusíme pod pokličkou 45 minut. Občas promícháme.
Dobrou chuť!