Tvarohový krém
Sladká chlazená pochoutka pro všechny.
recept,fotorecept,smetana ke šlehání (30-33% tuku),tvaroh jemný 20% tuku,Dezerty v sklenici,Bezlepkové
Dezerty v sklenici
Ingredience
Ingredience
cukr moučkový | 4 | polévkové lžíce | |
cukr vanilkový | 2 | kusy | |
mléko | ½ | litru | |
pudink vanilkový | 1 | kus | |
smetana ke šlehání (30-33% tuku) | 250 | mililitrů | |
tvaroh jemný 20% tuku | 500 | gramů | |
čokoláda na vaření | 40 | gramů |
Recept
2.
cukr vanilkový 2 kusy • cukr moučkový 4 polévkové lžíce • pudink vanilkový 1 kus • mléko ½ litru
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink.
3.
Pudink za tepla smícháme s tvarohem.
5.
čokoláda na vaření 40 gramů
Polovinu hotového krému rozdělíme do 6-8 skleněných pohárů, podle toho jak velké poháry použijeme. Na krém nalijeme tenkou vrstvu rozpuštěné čokolády a doplníme zbytkem krému. Necháme zchladit. Po vychladnutí ozdobíme šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo ovocem.
Dobrou chuť!