RECEPTY

Tvarohový koláč s broskvemi

Tvarohový koláč s broskvemi

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Rychlý a chutný šťavnatý koláč. Postup je velmi jednoduchý: jedno těsto v jedné misce, druhé těsto v druhé misce zamíchat, těsta nalít na sebe, posypat nakrájeným ovocem, upéct, vychladit a sníst :)

recept,fotorecept,broskve kompotované,tvaroh jemný měkký,Koláče

Koláče

Ukuchtil

Počet porcí

15

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

vysoká

Kategorie

Koláče  

 

Ingredience

Ingredience

broskve kompotované820gramů
cukr moučkový180gramů
kakao - prášek30gramů
mléko550mililitrů
mouka hladká250gramů
olej slunečnicový100mililitrů
pudink vanilkový74gramů
soda bikarbona½čajové lžičky
tvaroh jemný měkký500gramů
vejce slepičí4kusy

 

Recept

1. Světlé těsto

vejce slepičí 2 kusy  cukr moučkový 100 gramů

Vajíčka utřeme s cukrem.

Vajíčka utřeme s cukrem....

2. 

tvaroh jemný měkký 500 gramů

Přimícháme tvaroh ...

Přimícháme tvaroh ......

3. 

mléko 300 mililitrů  pudink vanilkový 74 gramů

... a mléko s pudinkem.

... a mléko s pudinkem....

4. Tmavé těsto

vejce slepičí 2 kusy  cukr moučkový 80 gramů

Vajíčka utřeme s cukrem.

Vajíčka utřeme s cukrem....

5. 

olej slunečnicový 100 mililitrů

Přimícháme olej ...

Přimícháme olej ......

6. 

mléko 250 mililitrů

... a mléko.

... a mléko....

7. 

kakao - prášek 30 gramů

Vmícháme kakao ...

Vmícháme kakao ......

8. 

mouka hladká 250 gramů  soda bikarbona ½ čajové lžičky

... a mouku se sodou bikarbona sodou (dobře rozmícháme).

... a mouku se sodou bikarbona sodou (dobře...

9. 

broskve kompotované 820 gramů

Kompotované broskve nakrájíme.

Kompotované broskve nakrájíme....

10. 

Tmavé těsto vylijeme a rovnoměrně rozetřeme na plech (35 x 25 cm) vyložený papírem na pečení.

Tmavé těsto vylijeme a rovnoměrně rozetřeme...

11. 

Na tmavé těsto vylijeme světlé tvarohové těsto a navrch poklademe broskve.

Na tmavé těsto vylijeme světlé tvarohové...

12. 

Pečeme 35 min. při teplotě 180 °C.

Pečeme 35 min. při teplotě 180 °C....

13. 

Necháme důkladně vychladnout a krájíme libovolně velké porce.

Necháme důkladně vychladnout a krájíme...

Dobrou chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit