Tvarohové buchty s ananasem
Rychlé buchty z listového těsta s bohatou tvarohovou náplní.
recept,fotorecept,těsto lístkové,ananas sterilovaný kolečka,tvaroh jemný měkký,Koláče
Koláče
Kategorie
Koláče ›
Ingredience
Ingredience
ananas sterilovaný kolečka | 340 | gramů | |
cukr moučkový | - | ||
cukr moučkový | 100 | gramů | |
cukr vanilkový | 10 | gramů | |
tvaroh jemný měkký | 500 | gramů | |
těsto lístkové | 275 | gramů | |
vejce slepičí | 2 | kusy |
Recept
1.
tvaroh jemný měkký 500 gramů • cukr moučkový 100 gramů • cukr vanilkový 10 gramů • vejce slepičí 1 kus
Zapneme troubu, aby se rozehřála. Tvaroh utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem a vajíčkem.
2.
ananas sterilovaný kolečka 340 gramů
6 kusů koleček ananasu si necháme v celku, zbytek z konzervy (bez nálevu) pokrájíme nadrobno a zamícháme do tvarohu.
3.
těsto lístkové 275 gramů
Listové předpřipravené rozválené těsto na papíře ještě více rozválíme na pomoučeném vále na velikost 30 x 45 cm. Pokrájíme ho na čtverce 15 x 15 cm a rovnoměrně na ně rozdělíme tvaroh. Do středu položíme kolečko ananasu.
4.
Vytvoříme velké buchty, které pomocí kuchyňské obracečky přendáme na plech vyložený papírem na pečení.
6.
Pečeme dozlatova (20 minut) na středním stupni. Upečené, ještě teplé posypeme cukrem.
7.
Dobrou chuť!