Tuňáková pomazánka
Chutná pomazánka z konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě. Vhodná na chléb i rohlíky, ke snídani i večeři, ale i jako chuťovka či předkrm.
recept,fotorecept,tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě,Pomazánky,Bezlepkové
Pomazánky
Ingredience
Ingredience
cibule | 40 | gramů | |
máslo | 50 | gramů | |
sýr tavený | 80 | gramů | |
sůl | ½ | čajové lžičky | |
tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě | 180 | gramů | |
vejce slepičí | 4 | kusy |
Recept
2.
tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě 180 gramů
Konzervu tuňáka otevřeme a obsah i se šťávou vylijeme do nádoby na mixování.
3.
cibule 40 gramů • sůl ½ čajové lžičky • máslo 50 gramů • sýr tavený 80 gramů
Cibuli očistíme, nakrájíme a vsypeme k tuňákovi. Přidáme sůl, máslo, sýr a vejce.
4.
Všechny ingredience do pěny rozmixujeme pomocí některého z druhů mixérů
Dobrou chuť!