Tofu s kysaným zelím
Vegetariánský segedínský guláš s tofu. Podáváme klasicky - s houskovým knedlíkem.
recept,fotorecept,tofu bílé,zelí kvašené,Bezmasá jídla,Bezlepkové
Bezmasá jídla
Ingredience
Ingredience
cibule | 100 | gramů | |
jogurt bílý 3,5% tuku | 400 | gramů | |
olej slunečnicový | 30 | mililitrů | |
paprika červená mletá | 1 | polévková lžíce | |
pepř černý mletý | ½ | čajové lžičky | |
sůl | - | ||
tofu bílé | 270 | gramů | |
voda | 300 | mililitrů | |
zelí kvašené | 500 | gramů | |
škrob kukuřičný | 10 | gramů |
Recept
1.
cibule 100 gramů • olej slunečnicový 30 mililitrů
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji.
8.
Jogurt přidáme do zelí, promícháme...
Dobrou chuť!