Steaková omáčka s houbami
Jemná smetanová omáčka s omamnou chutí hub.
recept,fotorecept,houby sušené,crème fraîche,Hovězí maso,Bezlepkové
Hovězí maso
Ingredience
Ingredience
crème fraîche | 2 | polévkové lžíce | |
houby sušené | 5 | gramů | |
pepř bílý mletý | - | ||
sůl | - | ||
voda | 150 | mililitrů |
Recept
1.
voda 150 mililitrů • houby sušené 5 gramů
Hrst sušených hub dáme vařit 15 minut s vodou na pánev. Pokud máte nasišené hříbky, je to vaše plus.
2.
sůl • pepř bílý mletý • crème fraîche 2 polévkové lžíce
Jemně osolíme, opepříme a přidáme zakysanou smetanu.
3.
Na jemném plameni prohřejeme a umícháme hladkou omáčku s kousky hříbků.
Dobrou chuť!