Smažená bedla s česnekem
Snadná úprava oblíbené houby. Podáváme s čerstvým chlebem a s česnekem.
recept,fotorecept,bedla,česnek,Bezmasá jídla,,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónní recepty
Bezmasá jídla
Kategorie
Bezmasá jídla › Bezlepkové › Bezlaktózové › Sezónní recepty › Sezona - Lesní houby › Sezona - Česnek ›
Ingredience
Ingredience
bedla | 1 | kus | |
olej slunečnicový | 2 | polévkové lžíce | |
sůl | - | ||
voda | 1 | čajová lžička | |
česnek | 1 | stroužek |
Recept
2.
olej slunečnicový 2 polévkové lžíce
Pánev potřeme olejem a zahřejeme ji. Položíme na ni bedlu a 2 minutky ji smažíme.
3.
Pak ji otočíme a opět 2 minuty smažíme z druhé strany.
4.
česnek 1 stroužek • voda 1 čajová lžička • sůl
Bedlu překrojíme a položíme na krajíce chleba. Na povrchu ji potřeme prolisovaným stroužkem česneku, který rozmícháme ve lžičce vody se solí.
Dobrou chuť!