Sezamová ovesná kaše s hurmikaki
Neslazená snídaňová kaše, plná vitamínů a minerálů. Přidané ovoce zajistí její dostatečnou sladkost.
recept,fotorecept,vločky ovesné,hurmikaki,Snídaňové kaše
Snídaňové kaše
Kategorie
Snídaňové kaše ›
Ingredience
Ingredience
hurmikaki | 1 | kus | |
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% | 100 | mililitrů | |
semínka lněné | 1 | čajová lžička | |
semínka sezamová | 2 | čajové lžičky | |
semínka sezamová | - | ||
semínka sezamová černá | - | ||
vločky ovesné | 30 | gramů | |
voda | 200 | mililitrů |
Recept
1.
vločky ovesné 30 gramů • voda 200 mililitrů • semínka sezamová 2 čajové lžičky • semínka lněné 1 čajová lžička
Vločky nasypeme do hrnce, přilijeme vodu a rozvaříme. Sezamová a lněná semínka umeleme a vmícháme do kaše.
4.
semínka sezamová • semínka sezamová černá
Rozmačkanou část vmícháme do kaše. Pokrájeným hurmikaki ozdobíme servírovanou kaši na talíři a posypeme černým a bílým sezamem.
Dobrou chuť!