Sekaná z domácí pekárny
Neuvěřitelně nenáročná příprava sekané pomocí domácí pekárny
recept,fotorecept,vepřové mleté maso,brambory,Vepřové maso,Recepty pro domácí pekárny,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vepřové maso
Kategorie
Vepřové maso › Recepty pro domácí pekárny › Bezlepkové › Bezlaktózové › Sezona - Brambory ›
Ingredience
Ingredience
brambory | 600 | gramů | |
majoránka | 2 | polévkové lžíce | |
olej olivový | - | ||
sůl | 2 | čajové lžičky | |
vejce slepičí | 2 | kusy | |
vepřové mleté maso | 500 | gramů |
Recept
1. Příprava masové směsi
vepřové mleté maso 500 gramů • vejce slepičí 2 kusy • majoránka 2 polévkové lžíce • sůl 2 čajové lžičky
V misce smícháme mleté vepřové maso s vajíčky, přidáme sušenou majoránku. Směs osolíme a pořádně promícháme
2.
brambory 600 gramů
Brambory oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Nastrouhané brambory přidáme do masové směsi. Promícháme
3. Před pečením
Pečící nádobu v domácí pekárně jemně vymažeme olejem. Vložíme do ní maso smíchané s bramborami. Trošku směs přitlačíme rukama.
4. Pečeme v domácí pekárně
Nastavíme program na domácí pekárně:
pečení (nebo podobný udávaný výrobcem - cca 1 hodinu).
Velikost bochníku: cca 1000 g.
Barva kůrky: středně tmavá.
Dobrou chuť!