Rybí polévka s medvědím česnekem
Hustá rybí polévka, plná zeleniny, obohacená o oblíbený medvědí česnek.
recept,fotorecept,rybí filé,česnek medvědí,Masové polévky,Bezlaktózové,Bezlepkové
Masové polévky
Ingredience
Ingredience
bujón rybí | 4 | kusy | |
cibule | 250 | gramů | |
mrkev | 350 | gramů | |
olej slunečnicový | 3 | polévkové lžíce | |
paprika červená mletá | 2 | čajové lžičky | |
pepř černý mletý | ½ | čajové lžičky | |
petržel | 100 | gramů | |
rybí filé | 600 | gramů | |
sůl | 1 | čajová lžička | |
voda | 1250 | mililitrů | |
česnek medvědí | 50 | gramů |
Recept
2.
cibule 250 gramů • olej slunečnicový 3 polévkové lžíce
Cibuli očistíme, pokrájíme najemno a osmahneme na oleji.
4.
sůl 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky
Zeleninu vložíme do hrnce, přidáme sůl a pepř. 5 minut podusíme.
6.
... a nakrájenou rybu.
9.
...a nasekáme.
10.
Přidáme do horké polévky a promícháme.
11.
Podáváme s chlebem.
Dobrou chuť!