Rybí filé v česnekovém těstíčku
Ryba v křupavém voňavém těstíčku. Podáváme s bramborami ochucenými máslem a petrželkou.
recept,fotorecept,rybí filé,česnek,Ryby
Ryby
Ingredience
Ingredience
mléko | 75 | mililitrů | |
mouka hladká | 100 | gramů | |
olej řepkový | - | ||
petrželová nať | 1 | polévková lžíce | |
rybí filé | 400 | gramů | |
sůl | - | ||
sůl | ½ | čajové lžičky | |
vejce slepičí | 2 | kusy | |
česnek | 2 | stroužky |
Recept
2.
vejce slepičí 2 kusy • mléko 75 mililitrů • mouka hladká 100 gramů • sůl ½ čajové lžičky • česnek 2 stroužky • petrželová nať 1 polévková lžíce
Z vajec, mléka, mouky, soli, očištěného a prolisovaného česneku a nasekané petrželky umícháme těstíčko.
4.
Smažíme z každé strany asi 6-8 minut na mírném ohni.
Dobrou chuť!