Růžičková kapusta se žampiony

Růžičková kapusta nepatří jen do polévky, ale dá se z ní udělat krásné a výživné jídlo, které chutná i odpůrcům této zdravé potraviny.
recept,fotorecept,žampiony,kapusta růžičková,Bezmasá jídla,Racio snídaně,Bezlaktózové,Bezlepkové
Bezmasá jídla
Kategorie
Bezmasá jídla › Racio snídaně › Bezlaktózové › Bezlepkové › Sezona - Řůžičková kapusta (podzim) › Sezona - Růžičková kapusta (jaro) ›Ingredience
Ingredience
cibule | 120 53 | gramů kcal | |
kapusta růžičková | 220 95 | gramů kcal | |
olej řepkový | ½ 5 | mililitru kcal | |
pepř černý mletý | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
sůl | ¼ 0 | čajové lžičky kcal | |
česnek | 1 6 | stroužek kcal | |
žampiony | 120 20 | gramů kcal |
Recept
2.
olej řepkový ½ mililitru • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky
Smažíme spolu na rozpálené pánvi. Dochutíme pepřem.

3.
kapusta růžičková 220 gramů
Každou růžičku kapusty opláchneme, očistíme a překrojíme na půlky, případně čtvrtky.

4.
sůl ¼ čajové lžičky
Kapustu přidáme do pánve, posolíme, promícháme a přikryjeme. Dusíme spolu asi 5 minut.


Dobrou chuť!