Rozmarýnové mandlové krekry
Slané bezlepkové krekry z mandlové mouky s nádhernou vůní rozmarýnu.
recept,fotorecept,mandle sladké jádra,rozmarýn sušený,Slané chuťovky,Bezlaktózové,Bezlepkové
Slané chuťovky
Ingredience
Ingredience
mandle sladké jádra | 200 | gramů | |
olej kokosový | 1 | polévková lžíce | |
rozmarýn sušený | 2 | polévkové lžíce | |
vejce slepičí | 1 | kus |
Recept
2.
Mandle umeleme na mandlovou mouku. Ideální je použít mlýnek na kávu.
4.
rozmarýn sušený 2 polévkové lžíce
Vyšlehaná vejce, nadrobno nakrájený čerstvý tymián spojíme s mandlovou moukou. Osolíme. Troubu předehřejeme na 180 °C.
5.
Těsto položíme na papír na pečení. Zakryjeme ho dalším papírem na pečení a rozválíme.
6.
Těsto nožem před pečením nakrájíme na menší čtverce a jiné tvary. Pečeme na 180 °C cca 15 minut.
Dobrou chuť!