Restované houby Shimeji Bunapi
Recept na přípravu chutných hub shimeji z východní Asie. Jsou restované na mrkvi a cibulce a dochuceny rybí omáčkou.
recept,fotorecept,houby shimeji Bunapi bílé,Bezmasá jídla,Recepty japonské kuchyně,Veganské recepty,Vegetariánské recepty,Bezlaktózové,Bezlepkové
Bezmasá jídla
Recepty japonské kuchyně
Kategorie
Bezmasá jídla › Recepty japonské kuchyně › Veganské recepty › Vegetariánské recepty › Bezlaktózové › Bezlepkové › Asijská kuchyně ›
Ingredience
Ingredience
cibule | 40 | gramů | |
houby shimeji Bunapi bílé | 150 | gramů | |
mrkev | 40 | gramů | |
olej na smažení | 2 | polévkové lžíce | |
pepř černý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
rybí omáčka | 2 | polévkové lžíce | |
zelí čínská | 60 | gramů | |
česnek | 2 | stroužky |
Recept
4.
houby shimeji Bunapi bílé 150 gramů • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky
Když cibule zesklovatí, přidáme houby a opepříme.
5.
Spolu restujeme dozlatova.
6.
rybí omáčka 2 polévkové lžíce • zelí čínská 60 gramů
Přidáme trochu nasekaného zelí a dochutíme rybí omáčkou.
7.
Promícháme a odstavíme z ohřevu.
8.
Podáváme samostatně nebo smíchané s nudlemi, rýží, quinoou, kuskusem apod. Posypeme čerstvým koriandrem.
Dobrou chuť!