Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Recept na přípravu pstruhů v parním hrnci
recept,fotorecept,pstruh,žampiony,mrkev,Ryby,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové
Ryby
Recept
1.
pstruh 2 kusy • cibule 300 gramů • česnek • sůl
Pstruhy omyjeme, vyčistíme a naplníme je nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem, osolíme. Spodní parní nádobu parního hrnce vyložíme nakrájenou cibulí, vložíme do ní připravené pstruhy.
2.
žampiony 150 gramů • mrkev 200 gramů
Žampiony omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Do vrchní parní nádoby dáme žampiony s mrkví. Vaříme v péře 25 minut.
Dobrou chuť!