Plněná bageta s brynzou
Chutná párty bagetová kolečka.
recept,fotorecept,bageta celozrnná,brynza,Slané chuťovky
Slané chuťovky
Kategorie
Slané chuťovky ›
Ingredience
Ingredience
bageta celozrnná | 140 | gramů | |
brynza | 200 | gramů | |
cibule | 20 | gramů | |
kmín mletá | ¼ | čajové lžičky | |
máslo | 40 | gramů | |
paprika kapie sterilovaná | 50 | gramů |
Recept
2. Náplň do jedné asi 16 cm části bagety
cibule 20 gramů • máslo 40 gramů • kmín mletá ¼ čajové lžičky
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Přidáme k ní změklé máslo a kmín. Vymícháme.
5.
Bagetu naplníme a zabalíme do alobalu. Uložíme na 24 hodin do chladničky.
6.
Před podáváním nakrájíme na asi 8-10mm kolečka.
Dobrou chuť!