Pečené rybí filé v trojobalu
Změňte způsob úpravy a zkuste si připravit smažené rybí filé jednodušeji a zdravěji. Jeho úprava pečením v troubě je stejně chutná. Podáváme klasicky s bramborovým salátem.
recept,fotorecept,rybí filé,Ryby,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
koření na ryby | 2 | čajové lžičky | |
mouka hladká | 4 | polévkové lžíce | |
olej řepkový | 3 | polévkové lžíce | |
rybí filé | 400 | gramů | |
strouhanka | 4 | polévkové lžíce | |
sůl | - | ||
vejce slepičí | 1 | kus |
Recept
5.
olej řepkový 3 polévkové lžíce
Plech potřeme trochou oleje a vložíme obalenou rybu. Zvrchu ji také pokapeme trochou oleje. Dáme péct do vyhřáté trouby na 250 °C.
6.
Pečeme 15 minut a rybu otočíme.
7.
Vložíme zpět do trouby a dopečeme asi 5-10 minut do křupava.
Dobrou chuť!