Pečená kuřecí játrová paštika
Domácí pečená paštika z kuřecích jater. Paštiku podáváme nastudeno. Nejchutnější je s čerstvým pečivem nebo chlebem.
recept,fotorecept,kuřecí játra,smetana ke šlehání (30-33% tuku),Kuřecí maso,Bezlepkové
Kuřecí maso
Ingredience
Ingredience
kuřecí játra | 500 | gramů | |
pepř černý mletý | ½ | čajové lžičky | |
smetana ke šlehání (30-33% tuku) | 250 | mililitrů | |
sádlo | 150 | mililitrů | |
sůl | 1 | čajová lžička | |
vejce slepičí | 4 | kusy |
Recept
2.
vejce slepičí 4 kusy • sůl 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky
Do jater přidáme vajíčka, sůl a pepř ...
5.
Tekutou směs vylijeme do hlubokého pekáče a zakrytou pečeme 40 minut v rozehřáté troubě při 200 °C.
6.
Po uplynutí uvedené doby paštiku odkryjeme a 10 minut necháme zapéct.
7.
Vychlazenou pokrájíme ...
8.
... a servírujeme. Paštiku skladujeme v chladničce.
Dobrou chuť!