Paprikáš z lesních hub
Podzimní lahôdka, na které si zaručeně pochutnáte. Doporučujememe podávat s našimi bramborovými noky.
recept,fotorecept,houby lesní,smetana ke šlehání (30-33% tuku),Hlavní jídla,Bezlepkové
Hlavní jídla
Ingredience
Ingredience
koření římský kmín mletý - jeera | ½ | čajové lžičky | |
cibule | 150 | gramů | |
houby lesní | 500 | gramů | |
olej slunečnicový | 4 | polévkové lžíce | |
pepř černý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
smetana ke šlehání (30-33% tuku) | 250 | mililitrů | |
sůl | ½ | čajové lžičky | |
voda | 200 | mililitrů |
Recept
2.
cibule 150 gramů • olej slunečnicový 4 polévkové lžíce • koření římský kmín mletý - jeera ½ čajové lžičky • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky
Cibuli očistíme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Přisypeme kmín a pepř.
5.
... a pod pokličkou dusíme 15-20 minut doměkka.
Dobrou chuť!