Pangasius zapečený s hermelínem
Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu
recept,fotorecept,pangasius mražený,zelenina zmrazená (mrkev, brokolice, květák),sýr Hermelín,Ryby,Bezlepkové
Ryby
Ingredience
Ingredience
fazolové lusky zelené mražené | 50 | gramů | |
koření na ryby | - | ||
pangasius mražený | 340 | gramů | |
paprika červená mletá | - | ||
sýr Hermelín | 125 | gramů | |
sůl | - | ||
zelenina zmrazená (mrkev, brokolice, květák) | 250 | gramů |
Recept
1.
pangasius mražený 340 gramů • sůl • koření na ryby • zelenina zmrazená (mrkev, brokolice, květák) 250 gramů • fazolové lusky zelené mražené 50 gramů
Pangasia rozmrazíme, opláchneme pod tekoucí vodou, osolíme, opepříme a vložíme do první (spodní) nádoby parního hrnce. Do druhé nádoby parního hrnce vložíme mrazenou zeleninu. Na parním hrnci nastavíme 20 minut a pokrm paříme.
2.
sýr Hermelín 125 gramů • paprika červená mletá
Po dvaceti minutách ryby vyjmeme, vložíme je do pekáče. Ryby v pekáči pokryjeme vrstvou hermelínu (případně jiným podobným sýrem), okořeníme mletou červenou paprikou. Pekáč vložíme do trouby s horním ohřevem a ventilátorem a po dobu 10 minut zapékáme na 180 °C. Podáváme s dušenou zeleninou z parního hrnce.
Dobrou chuť!