Ovesné lívance s jablky
Sladká večeře, ale i snídaně, skvělé hlavně během zimních měsíců. Podáváme s medem, skořicí a ořechy.
recept,fotorecept,jablka,vločky ovesné,Sladká jídla,Sladké snídaně,Sezónní recepty
Sladká jídla
Kategorie
Sladká jídla › Sladké snídaně › Sezónní recepty › Sezona - Jablka (podzim) › Sezona - Jablka (zima) ›
Ingredience
Ingredience
cukr vanilkový | 1 | balení | |
jablka | 200 | gramů | |
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% | 300 | mililitrů | |
olej slunečnicový | - | ||
vejce slepičí | 1 | kus | |
vločky ovesné | 100 | gramů |
Recept
2.
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 300 mililitrů • vejce slepičí 1 kus • vločky ovesné 100 gramů • cukr vanilkový 1 balení
Přidáme mléko, vejce, ovesné vločky a vanilkový cukr.
3.
Promícháme a necháme 30 minut odpočívat.
4.
Z těsta tvoříme polévkovou lžící...
6.
...a z druhé strany.
7.
Křehké a jemné lívance klademe na sebe a podáváme v porci 4 lívance.
Dobrou chuť!