Kvašené zelí na červené cibuli
Rychle připravené dušené zelí jako příloha vhodná ke všem pečeným masům.
recept,fotorecept,zelí kvašené,cibule červená,Zeleninové přílohy,Bezlaktózové,Bezlepkové
Zeleninové přílohy
Ingredience
Ingredience
cibule červená | 150 | gramů | |
cukr krystalový | 2 | polévkové lžíce | |
sádlo | 1 | polévková lžíce | |
voda | 150 | mililitrů | |
zelí kvašené | 600 | gramů |
Recept
2.
cibule červená 150 gramů • sádlo 1 polévková lžíce
Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmahneme na sádle.
3.
cukr krystalový 2 polévkové lžíce • voda 150 mililitrů
Přidáme zelí, přisladíme, podlijeme vodou a promícháme. Pod pokličkou, za občasného promíchání, dusíme doměkka (asi 10-15 minut).
Dobrou chuť!